header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

Визнавачі Центру ENIC Ukraine продовжують навчання

Визнавачі центру ENIC Ukraine продовжують підвищувати свою кваліфікацію та ділитись досвідом. Тому, 28 вересня 2023 року в рамках проєкту UaReNext «Імплементація Лісабонської конвенції про визнання – підтримка центрів ENIC» за фінансовій підтримки Ради Європи було проведено внутрішній тренінг «Робота з освітніми документами, що видаються міжнародними екзаменаційними інституціями: SAT Reasoning Test, IB baccalaureate, Cambridge International Examinations. Робота з кваліфікаціями середньої освіти Республіки Польща».

У тренінгу взяло участь 20 визнавачів. Фахівці ознайомились з документами міжнародних екзаменаційних інституцій, методами верифікації таких документів, системами оцінювання, методами оцінки результатів навчання, умовами доступу до вищої освіти.

Визнавачі ENIC Ukraine в подальшому зможуть застосовувати отриманні знання для коректної консультації заявників, швидкої оцінки освітніх документів, визначати чи надають такі документи доступ до вищої освіти.

Оскільки тренінги для членів команди ENIC Ukraine показали свою ефективність, такі тренінги організовуватимуться і надалі, після закінчення проекту. Наразі планується графік наступних тренінгів та їхня тематика.


Цю інформацію було створено за фінансової підтримки Ради Європи. Точка зору, висловлена автором, ні в якому разі не може вважатися офіційною думкою Ради Європи.