header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

ІІ Конференція визнавачів національної мережі UaReNet

З метою розбудови та вдосконалення практик визнання іноземних освітніх кваліфікацій МОН України спільно з ENIC Ukraine у лютому 2020 року ініціювали створення всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet.

2 березня 2020 року у Києві відбулася І Установча конференція всеукраїнської мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet за участі представників понад 80-ти закладів вищої освіти України. Сьогодні мережа UaReNet об’єднує визнавачів освітніх кваліфікацій більше 100 ЗВО України.

18 квітня 2024 р. о 10:00 год відбудеться ІІ Конференція всеукраїнської національної мережі з визнання іноземних освітніх кваліфікацій UaReNet. Запрошуємо фахівців з визнання іноземних освітніх кваліфікацій закладів вищої освіти, що є учасниками мережі UaReNet, взяти участь у роботі Конференції.

Захід буде присвячений обміну практиками визнання освітніх кваліфікацій, розгляду підсумків моніторингу рішень закладів вищої освіти як компетентних органів з визнання. У межах заходу відбудеться обговорення концепцій автоматичного визнання і суттєвої різниці, понять "доступу" і "допуску" до програм вищої освіти.

Дата проведення: 18 квітня 2024 р.
Час проведення: з 10.00 год до 16.00 год.
Формат заходу: змішаний (офлайн/онлайн).
Учасники: іноземні партнери, МОН України, ENIC Ukraine та заклади вищої освіти – учасники мережі UaReNet.

Під час роботи Конференції буде здійснюватися фото- та відеозйомка для використання матеріалів у тематичних ресурсах.

Участь у заході безоплатна. Конференція відбудеться за фінансової підтримки Ради Європи у рамах проєкту UaReConnect "Reconnecting Ukrainian Educational Area", за сприяння МОН.

Задля реєстрації заповніть, будь ласка, реєстраційну форму (google.com).

Увага! Кількість учасників обмежена. Запрошуємо від одного ЗВО взяти участь у Конференції в офлайн форматі 2 (двох) представників.

Лист-запрошення від ENIC Ukraine

Ознайомитися із Проєктом програми заходу

Телефонуйте: +38 044 484 64 25
E-mail: news@enic.in.ua


Ви ще не доєднались до спільноти визнавачів UaReNet?

Поспішайте! Адже взяти участь у Конференції можуть фахівці ЗВО, які є членами мережі UaReNet. Більш детальна інформація щодо приєднання до UaReNet у розділі Мережа UaReNet.


Цю інформацію було створено за фінансової підтримки Ради Європи. Точка зору, висловлена автором, ні в якому разі не може вважатися офіційною думкою Ради Європи.