header-ua

Національний інформаційний центр
академічної мобільності
ENIC UKRAINE

Путь на сайте

До зустрічі «за партами» у 2021: успішно завершився цикл онлайн навчань з визнання ENIC Ukraine для ЗВО України 2020 року

8 грудня 2020 року відбувся завершальний онлайн семінар цьогорічного циклу навчань з питань визнання іноземних кваліфікацій, організований ENIC Ukraine для закладів вищої освіти України.

2020 рік, попри надзвичайно складні обставини і виклики, пов’язані з новою глобальною загрозою COVID-19, виявився напрочуд плідним для ENIC Ukraine. Оперативне пристосування до роботи у віртуальному полі не тільки не обмежило, але й значно розширило наші можливості як на національному, так і на міжнародному рівні. Завершальному семінару цього року передували ще два успішні навчальні заходи ENIC Ukraine для ЗВО: «Критерії оцінки іноземних кваліфікацій відповідно до міжнародних і національних правових актів. Поняття «суттєва різниця» у процесі визнання кваліфікації» за участі знаних іноземних експертів з визнання і «Загальнонаціональний облік свідоцтв про визнання кваліфікацій: підготовка висновків та реєстрація свідоцтв про визнання закладами вищої освіти».

Активна участь фахівців ЗВО України у циклі навчань з визнання іноземних кваліфікацій ENIC Ukraine переконливо свідчить про відповідальне ставлення до повноважень ЗВО, як компетентного органу з визнання і довіру до багаторічного досвіду і значних напрацювань ENIC Ukraine у цій галузі.

Команда ENIC Ukraine щиро дякує всім учасниками онлайн семінарів і готується до нових зустрічей у прийдешньому 2021 році.